close

Mobil adatgyűjtő megoldások

article-image

Testre szabott, terepen alkalmazott mobil adatgyűjtési megoldásokat  kínálunk hordozható terminálok, PDA-k, tabletek, PC-k vagy különböző platformon működő mobiltelefonok segítségével (Motorola/Symbol, Honeywell, Unitech, Intermec, Apple, Samsung stb.). A megoldásaink a következő adatokkal dolgozhatnak:

  • vonalkódok, 2D kódok, RFID tagek
  • fotók és videók
  • helymeghatározási információk (GPS)
  • mindennemű szöveges és numerikus adat, beleértve a haladó validálást, adatbázisokon belüli keresést, stb. is.

Az eszközök online és off-line üzemben is dolgozhatnak, adatokat továbbíthatnak a helyi számítógépre, illetve kölcsönös szinkronizálást végezhetnek. Bár a megoldásainkat általában megrendelésre fejlesztjük, a több száz megvalósult projektnek és a sokéves tapasztalati háttérnek köszönhetően a fejlesztésre és tesztelésre fordított időt képesek vagyunk a minimumra csökkenteni, és a rendszert kedvező pénzügyi feltételek mellett rövid időn belül szállítani.

Kötelezettség nélküli érdeklődés:

A következő űrlap kitöltését követően előzetes ajánlatot készítünk, további kérdések esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.
LELTÁROZÁSI SZOLGÁLTATÁS A LEGTÖBB EURÓPAI ORSZÁGBAN
1

Vezeték- és utónév:

*

2

Cég vagy intézmény:


3

Telefon:


4

E-mail:

*

5

Igénypontosítás:


Kérjük írja le: icon
*

Ajánlatkérés küldése

DANTEM. Átfogó leltározási szolgáltatások és tanácsadás.


Honlapunk tartalmának folyamatos javítása érdekében a szolgáltatásnyújtáshoz és látogatottság-elemzéshez süti fájlokat használunk. Honlapunk használatával Ön tudomásul veszi ezt a tényt. OK További információ