close

Leltározási eszközök - kis- és közepes méretű vállalkozások

article-image

Kis- és közepes méretű vállalkozások, illetve intézmények részére (max. 30 000 tételig) egyszerű, de a gyakorlatban a befektetett eszközök leltározásához  jól bevált leltározási eszközöket kínálunk. Azonos eszközökkel mi magunk több ezer áru- és eszközleltárt végzünk.

dantem.FAST(Fixed ASset Tracking) megoldásunkat alkalmazva a leltár lefolyása a következő:

  1. A tárgyi eszközökkel kapcsolatos adatok feltöltésre kerülnek a számviteli vagy az operatív nyilvántartásból a leltár-alkalmazásba, majd továbbításra kerülnek a mobil alkalmazásokba. 
  2. A tárgyi eszközökön található címkék vonalkódjainak beolvasásával fokozatosan kerül sor a tárgyi eszközök fizikai leltárba vételére. A terminálokban lévő szoftver lehetővé teszi a tárgyi eszközök folyamatos keresését.
  3. Az adatok folyamatosan továbbításra kerülnek a számítógépes alkalmazásba, amely kiértékeli azokat - így folyamatosan nyomon követhetők a nem talált tárgyi eszközök, a tárgyi eszközök mozgásai stb.
  4. A fizikai leltár és a keresés befejezését követően a leltári eredmények alapján manuálisan vagy automatikusan frissítésre kerülnek a tárgyi eszközök számviteli vagy operatív nyilvántartásai. Ugyanakkor kinyomtathatóvá válnak az egyes leltári jegyzékek.

Az általunk kínál megoldás jellemzően a következő részekből áll:

  • Speciális leltározó szoftverrel felszerelt hordozható terminálok ("leolvasók") - lehetővé teszik a terepen végezett hatékony leltározást, beleértve a várható állapottal folytatott munkavégzést, illetve a kiegészítő adatok (pl. gyártási szám vagy a tárgyi eszközök állapota) gyűjtését is.
  • Leltárfeldolgozó számítógépes alkalmazás - a hordozható terminálok adatainak folyamatos feldolgozását, valamint a leltár lefolyásának kiértékelését végző program (talált vagy nem talált tárgyi eszközök áttekintése, helyszínek, központok szerinti szűrés, report-nyomtatás, stb.).
  • Vonalkód nyomtató, beleértve a vonalkódos címkék egész évben  közvetlenül az Excel alkalmazásból vagy az Önök informatikai rendszeréből végzett egyszerű nyomtatására szolgáló szoftvert is.

Kötelezettség nélküli érdeklődés:

A következő űrlap kitöltését követően előzetes ajánlatot készítünk, további kérdések esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.
LELTÁROZÁSI SZOLGÁLTATÁS A LEGTÖBB EURÓPAI ORSZÁGBAN
1

Vezeték- és utónév:

*

2

Cég vagy intézmény:


3

Telefon:


4

E-mail:

*

5

Igénypontosítás:


6
Egyetértek a személyes adatok feldolgozásával:
    Ano Áno Tak Igen Yes Ja Ne Nie Nie Nem No Nein
*

Kérjük írja le: icon
*

Ajánlatkérés küldése

DANTEM. Átfogó leltározási szolgáltatások és tanácsadás.


Honlapunk tartalmának folyamatos javítása érdekében a szolgáltatásnyújtáshoz és látogatottság-elemzéshez süti fájlokat használunk. Honlapunk használatával Ön tudomásul veszi ezt a tényt. OK További információ