close

Leltározási eszközök - nagyobb vállalatok

article-image

Több tíz- vagy százezer tárgyi eszközzel, vagy a tárgyi eszközeiket nagy számú telephelyen tároló nagyobb vállalatok és intézmények számára az állóeszközök leltározásához olyan robusztus megoldást kínálunk, amely lehetővé teszi több csapat párhuzamos munkavégzését, valamint a haladó szintű jelentéskészítést.

dantem.FAST.XL (Fixed ASset Tracking) megoldásunk segítségével a leltári folyamat a következőképpen zajlik:

 1. A tárgyi eszközökkel kapcsolatos adatok feltöltésre kerülnek a számviteli vagy az operatív nyilvántartásból a leltár-alkalmazásba, majd továbbításra kerülnek a mobil alkalmazásokba. 
 2. A tárgyi eszközökön található címkék vonalkódjainak beolvasásával fokozatosan zajlik a tárgyi eszközök fizikai leltározása. A terminálokban lévő szoftver lehetővé teszi a tárgyi eszközök folyamatos keresését.
 3. Az adatok folyamatosan továbbításra kerülnek a számítógépben lévő alkalmazásba, amely kiértékeli azokat - így bármikor nyomon követhetők a nem talált tárgyi eszközök, a tárgyi eszközök mozgásai stb.
 4. Az egyes csoportok adatai folyamatosan szinkronizálva vannak, a terepen folytatott munka szervezésének függvényében on-line vagy off-line megoldást választunk.
 5. A tárgyi eszközök nyilvántartása fokozatosan lezárható az egyes fiókok, költségközpontok vagy felelős személyek szerint, továbbá lehetőség nyílik részletes számszerűsítést is tartalmazó leltári részjegyzékek nyomtatására is.
 6. A leltári leletek folyamatosan megjelölhetők speciális címkékkel, továbbá összepárosíthatók a meg nem talált tárgyi eszközökkel.
 7. A leltár állapotát folyamatosan figyelemmel kísérhetik a központ dolgozó is (könyvelés, vezetőség).
 8. A fizikai leltár lezárását és a keresés befejezését követően a leltári eredmények alapján manuálisan vagy automatikusan frissítésre kerülnek a tárgyi eszközök számviteli vagy operatív nyilvántartásai. Ugyanakkor a végső leltári jegyzékek kinyomtathatókká válnak.

Az általunk kínál megoldás jellemzően a következő részekből áll:

 • Speciális leltározó szoftverrel felszerelt hordozható terminálok ("leolvasók") - lehetővé teszik a terepen végezett hatékony leltározást, beleértve a várható állapottal folytatott munkavégzést és a kiegészítő adatok (pl. gyártási szám vagy a tárgyi eszközök állapota) gyűjtését is.
 • Leltárfeldolgozó számítógépes alkalmazás - a hordozható terminálok adatainak folyamatos feldolgozását és a leltár lefolyásának kiértékelését végző, kliens-szerver típusú alkalmazás (talált vagy nem talált tárgyi eszközök áttekintése, helyszínek, központok szerinti szűrés, jelentésnyomtatás, stb.). Az alkalmazás ügyfél része az egyes (mobil vagy fix) leltározó munkahelyeken, a szerver rész az ügyfél központi szerverén, vagy a DANTEM cég szerverein fut.
 • Vonalkód nyomtatók, beleértve az egész évben közvetlenül az Excel alkalmazásból vagy az Önök informatikai rendszeréből kilépő adatokat tartalmazó vonalkódos címkék egyszerű nyomtatására szolgáló szoftvert is.

Kötelezettség nélküli érdeklődés:

A következő űrlap kitöltését követően előzetes ajánlatot készítünk, további kérdések esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.
LELTÁROZÁSI SZOLGÁLTATÁS A LEGTÖBB EURÓPAI ORSZÁGBAN
1

Vezeték- és utónév:

*

2

Cég vagy intézmény:


3

Telefon:


4

E-mail:

*

5

Igénypontosítás:


Kérjük írja le: icon
*

Ajánlatkérés küldése

DANTEM. Átfogó leltározási szolgáltatások és tanácsadás.


Honlapunk tartalmának folyamatos javítása érdekében a szolgáltatásnyújtáshoz és látogatottság-elemzéshez süti fájlokat használunk. Honlapunk használatával Ön tudomásul veszi ezt a tényt. OK További információ