close

Vonalkód-nyomtatási megoldások

article-image

Vonalkódokat vagy 2D kódokat tartalmazó címkék egyszerű és hatékony nyomtatási megoldásai irodák, raktárak és más üzemegységek számára. Közvetlen nyomtatás az ügyfél informatikai rendszeréből vagy Excelből. Egyszeri vagy kis példányszámok rendszeres nyomtatási igénye esetén képesek vagyunk a címkéket a saját eszközeinken kinyomtatni és leszállítani a rendeltetési helyre, beleértve az esetleges alkalmazásokat is.

A vonalkód nyomtatók vagy hőpapírra (nincs szükség színező szalagra, de a nyomtatás idővel kifakul), vagy gyakrabban normál papírra, esetleg ún. hőtranszfert alkalmazó műanyag fóliára  nyomtatnak (a szalagon található pigmens a tartós nyomtatási eredmény érdekében "belesül" a címkébe). A globálisan legnagyobb gyártók - Intermec, Zebra és TSC - nyomtatóit szállítjuk.

Tetszőleges méretű, formájú és anyagú címkék nyomtatására nyílik lehetőség. A leggyakrabban a következő címkék alkalmazására kerül sor:

  • hőpapír címkék
  • papírcímkék
  • műanyag címkék
  • speciális címkék (destruktív címkék, VOID típusú címkék, stb.)

A hőtranszfer nyomtatót és a nyomtató szoftvert is tartalmazó egyszerű megoldásokat 200 000 ft körüli árszinten (ÁFA nélkül) szállítjuk.

Kötelezettség nélküli érdeklődés:

A következő űrlap kitöltését követően előzetes ajánlatot készítünk, további kérdések esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.
LELTÁROZÁSI SZOLGÁLTATÁS A LEGTÖBB EURÓPAI ORSZÁGBAN
1

Vezeték- és utónév:

*

2

Cég vagy intézmény:


3

Telefon:


4

E-mail:

*

5

Igénypontosítás:


Kérjük írja le: icon
*

Ajánlatkérés küldése

DANTEM. Átfogó leltározási szolgáltatások és tanácsadás.


Honlapunk tartalmának folyamatos javítása érdekében a szolgáltatásnyújtáshoz és látogatottság-elemzéshez süti fájlokat használunk. Honlapunk használatával Ön tudomásul veszi ezt a tényt. OK További információ