Rólunk

A Csapatunkról

Szakértőink nap mint nap gondoskodnak ügyfeleink elégedettségéről. A robusztus leltárazó és leltár manager csapaton felül tapasztalt projekt managerek felügyelik a zökkenőmentes működést. Mindemellett rendelkezünk egy jelentős IT részleggel, elemzőkkel, fejlesztőkkel, tesztelőkkel és rendszergazdákkal felszerelkezve a kihívásokra. Ennek a támogatási rendszernek köszönhetően gyorsan tudunk válaszolni a legösszetettebb ügyféli megkeresésekre is.

A DANTEM Csoportról

A 2000-ben alapított DANTEM Csoport Közép-Európa legnagyobb leltárszolgáltató társasága. Magyarországi, csehországi, szlovákiai, lengyelországi és horvátországi fiókvállalatainak köszönhetően Európa-szerte kínálja leltározási szolgáltatásait. Számos országban a DANTEM élenjáró volt a leltározási feladatok kiszervezésében.

A több mint 20 éves működésünk során páratlan szakértelmet szereztünk a kiskereskedelmi üzletek és raktárak illetve a tárgyi eszközök leltárazásában.

A DANTEM Csoport ügyfelei közé tartoznak jelentős belföldi és nemzetközi nagyvállalatok, különösen kiskereskedelmi bolthálózatok, pénzintézetek, szállodák, logisztikai és informatikai cégek, stb.

A DANTEM Csoport filozófiája az ügyféligények maximális megértésén alapuló szolgáltatások biztosítása, mindezt hosszútávú partneri viszonyok kialakításának céljával.